Menu

Το δημοσίευμα του περιοδικού «HELLO!» για τις οικογενειακές διακοπές στις Μαλδίβες που σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη για την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν η αφορμή για να θυμηθεί ο Γιώργος Λιάγκας μια παλαιότερη συνάντησή του με τη διάσημη παρουσιάστρια στον εξωτικό αυτό προορισμό.
Μάλιστα, ο ίδιος τοποθέτησε χρονικά τη συνάντησή τους αυτή πριν αρκετά χρόνια, ενώ η Φαίη Σκορδά τόνισε πως ακόμα τότε εργαζόταν στο ALTER, οπότε το ταξίδι αυτό είχε πραγματοποιηθεί σίγουρα πριν τουλάχιστον 4 χρόνια.Όταν οι συνεργάτες του, όμως, ρώτησαν τον Γιώργο Λιάγκα μαζί με ποιον είχε ταξιδέψει τότε στις Μαλδίβες η Ελένη Μενεγάκη, εκείνος απάντησε πως η διάσημη παρουσιάστρια είχε βρεθεί εκεί με τον νυν σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο.
Έτσι ξεκίνησε μια ιδιαίτερα αστεία αλλά και αμήχανη συζήτηση στο «Πρωινό», καθώς αυτό που είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας σήμαινε πως η Ελένη Μενεγάκη είχε ταξιδέψει στις Μαλδίβες με τον Μάκη Παντζόπουλο περίπου ένα χρόνο πριν το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Γιώργος Λιανός άρχισαν παράλληλα να αποχαιρετούν το κοινό, καθώς η «αποκάλυψη» του παρουσιαστή θα οδηγούσε πιθανότατα στο κόψιμο της εκπομπής από τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Γιάννη Λάτσιο.
Δες το απόσπασμα και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, που μάταια προσπαθούσε να πείσει τον σύζυγό της ότι το ταξίδι τους στις Μαλδίβες είχε πραγματοποιηθεί τουλάχιστον πριν τέσσερα χρόνια από σήμερα, οπότε δεν ευσταθούσε ο ισχυρισμός του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top