Menu



KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Πρεμιέρα Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21:00 και από 13 Ιουνίου κάθε απόγευμα στις 18:50
Η μοίρα φέρνει κοντά δυο νέους για να τους χωρίσει με τον πιο τραγικό τρόπο.
Η πραγματική αγάπη όμως δεν σβήνει, όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες.

Ο Κεμάλ είναι ένας φτωχός νέος, που σπουδάζει μηχανικός στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, εργάζεται για να μπορεί να βοηθά την οικογένειά του. Η Νιχάν είναι μια όμορφη και πλούσια κοπέλα που έχει ταλέντο στη ζωγραφική.

Όταν οι διαφορετικοί κόσμοι των δυο νέων σμίξουν τυχαία, ο έρωτας που θα νιώσουν θα τους παρασύρει στη δίνη του. Όμως η Νιχάν θα υποχρεωθεί να απαρνηθεί τον Κεμάλ και να παντρευτεί τον Εμίρ, προκειμένου να σώσει τον αδερφό της. Ο Κεμάλ, βαθιά πληγωμένος, θα φύγει για να ξεχάσει.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Κεμάλ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη ως ένας πολύ επιτυχημένος μηχανικός και πλειοδοτεί έναντι του Εμίρ σε μια δημοπρασία για ένα κατασκευαστικό έργο. Η επιστροφή του θα αναστατώσει και πάλι τη ζωή της Νιχάν, που ενώ δείχνει ευτυχισμένη στον γάμο της, στην πραγματικότητα ο έρωτάς της για τον Κεμάλ παραμένει ζωντανός. Αντίθετα, ο Κεμάλ νιώθει απίστευτο θυμό για την κοπέλα που τον πλήγωσε τόσο βαθιά και τον απαρνήθηκε χωρίς προφανή λόγο.

Η μοίρα θα οδηγήσει τον Κεμάλ να κλείσει τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος και να συνειδητοποιήσει ότι η αληθινή αγάπη δεν τελειώνει όσο μεγάλη κι αν είναι η απόσταση.

Πρωταγωνιστούν: Burak Özçivit (Κεμάλ), Neslihan Atagül (Νιχάν), Kaan Urgancioglu (Εμίρ), Kürsat Alniaçik (Οντέρ), Orhan Güner (Χουσεΐν), Nese Baykent (Βιλντάν), Zeyno Eracar (Φεγιμέ), Ruzgar Aksoy (Ταρίκ), Baris Alpaykut (Οζάν), Hazal Filiz Küçükköse (Ζεϊνέπ), Burak Sergen (Γκαλίπ), Zerrin Tekindor (Λεϊλά)

Σκηνοθεσία: Hilal Saral
Σενάριο: Anil Eke, Özlem Yilmaz, Burcu Görgün
Παραγωγή: Ay Yapim

Δημοσίευση σχολίου

 
Top