Menu



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΤ1 DIDYMA FEGGARIA EPEISODIA ANT1 Δίδυμα φεγγάρια επεισόδια αντ1

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου σε συνεργασία με τη Βάνα Δημητρίου ετοίμασαν υπό άκρα μυστικότητα το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1.Κάποιες φωτογραφίες είχαν βγει στα social media, χωρίς όμως να αναφέρεται το παραμικρό για τη νέα σειρά που θα δούμε σύντομα από το κανάλι του Αμαρουσίου.
Η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο «Δίδυμα φεγγάρια» της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός και θα το διασκευάσει η επιτυχημένη σεναριογράφος με την παραγωγή να γίνεται από τη Make It Productions.Σύμφωνα με πληροφορίες τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει συμφωνήσει ήδη ο Γρηγόρης Βαλτινός.Η πρεμιέρα στην Κύπρο αναμένεται να είναι στις 24 Δεκεμβρίου και λίγο καιρό ή μέρες αργότερα αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή του και στην Ελλάδα.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
…Κι ύστερα έκλεισε τα χέρια του γύρω μου κι ύστερα βυθίστηκα στην αγκαλιά του άντρα που αγαπούσα. Το χαμόγελό του έγινε ένα με το τρέμουλο της καρδιάς μου. Κι ύστερα θόλωσαν τα μάτια μου από τη γλύκα του σμιξίματός μας. Ακόμα και το φεγγάρι θολό μού φάνταζε. Ήταν εκείνη η ώρα η παραδεισένια. Η ώρα που τα δυο κορμιά μας έγιναν ένα. Ο Ανδρέας μού έλεγε πως με αγαπούσε. Και το ολόγιομο φεγγάρι άκουσε τα λόγια του, έγινε κατακόκκινο από χαρά κι έγειρε για να δροσιστεί στο κανάλι του γλυκού νερού που λίμναζε ανάμεσα στους καλαμιώνες. Το άκουσα στ' αλήθεια να αναστενάζει από ευτυχία. Το κοίταξα πώς έλαμπε ψηλά στον ουρανό. Το κοίταξα πώς λουζόταν στο νερό δίπλα μου. Ήταν ευλογημένη εκείνη η νύχτα. Η νύχτα με τα δίδυμα φεγγάρια…Ένας πρίγκιπας. Ένα άσπρο άλογο. Μια νύχτα με δίδυμα φεγγάρια, που ανάσαινε την ομορφιά της Κερκίνης. Κι η Αλίκη φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια. Μόνο που αναγκάζεται να πουλήσει το ένα της παιδί… Η Αγάπη και η Ελισάβετ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Μεγαλώνουν χωρίς να ξέρουν την ύπαρξη η μια της άλλης. Μέχρι που οι ζωές τους μπλέκονται αδυσώπητα.
Ένα μυθιστόρημα για τον έρωτα, την αναπνοή του Θεού πάνω στη γη. Μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που χορεύει ανάμεσα στο όνειρο και την αλήθεια, προσπαθώντας να κεντήσει την ίδια την αγάπη.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Δημοσίευση σχολίου

 
Top