Menu


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.07.2015  Ellinikes seires
Ο Τάκης σκοτώνει κατά λάθος την κατοικίδια χελωνίτσα του Ντιέγκο και αποφασίζει να του πει ψέματα για το πώς συνέβη, την ώρα που η Φαίη ζηλεύει μια πρώην του Φίλιππου, τη Μάγδα, που τους
επισκέπτεται στο σπίτι. Ο λόγος που τους επισκέπτεται, όπως και το αν η Φαίη την ζηλεύει δικαίως ή αδίκως, είναι κάτι που θα εκπλήξει ακόμη και τον Φίλιππο.

Μοντέρνα οικογένεια
4:20 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Ο Τάκης σκοτώνει κατά λάθος την κατοικίδια χελωνίτσα του Ντιέγκο και αποφασίζει να του πει ψέματα για το πώς συνέβη, την ώρα που η Φαίη ζηλεύει μια πρώην του Φίλιππου, τη Μάγδα, που τους επισκέπτεται στο σπίτι. Ο λόγος που τους επισκέπτεται, όπως και το αν η Φαίη την ζηλεύει δικαίως ή αδίκως, είναι κάτι που θα εκπλήξει ακόμη και τον Φίλιππο.

Μου το κρατάς μανιάτικο
11.30 π.μ. ALPHA Κωμική σειρά η αλικη Καμουλάκου επιστρέφει
Στο πατρικό της στη Μάνη, από την Αθήνα όπου σπουδάζει. Στη διαδρομή έρχεται σε σύγκρουση
μ' ένα νεαρό μηχανόβιο. Αργότερα, θα ανακαλύψει ότι είναι ο Γιάννης Εξαρχέας. Η βεντέτα καλά κρατεί μεταξύ των δύο οικογενειών, παρόλο που όλοι έχουν σχεδόν ξεχάσει από πού ξεκίνησε. Ομως, τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο, όταν ο Γιάννης δείχνει να ενδιαφέρεται για την όμορφη Αλίκη…

Ευτυχισμένοι μαζί
10.10 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά
Ο Αρσένης διοργανώνει στην ταβέρνα μια χαρτοπαικτική βραδιά για να μαζέψει τα λεφτά που του χρειάζονται. Τη νύφη πληρώνει ο Μάκης. Ο Διονύσης, ο Σπύρος και ο Μάκης φεύγουν για την καθιερωμένη τους εκδρομή ψαρέματος, τη στιγμή που στο σπίτι φτάνει ο Αντώνης ο πρώην άντρας της Ελένης. Ο Σπύρος συμβουλεύει τον Διονύση να μη φύγει, για να μην αφήσει το πεδίο ελεύθερο στον πρώην. Εκείνος, θέλοντας να δείξει πολιτισμένος, φεύγει μαζί τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top