Menu

Η διαδικασία δημοσίευσης της αγγελίας είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται αποκλειστικά στη σελίδα του προϊόντος προς πώληση, μέσα από τη σχετική φόρμα όπου ο χρήστης συμπληρώνει όλες τις λεπτομέρειες της αγγελίας του. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημοσίευση της αγγελίας είναι ο χρήστης να έχει εγγραφεί στο www.skroutz.gr και να έχει επιβεβαιώσει τα προσωπικά του στοιχεία, τόσο για τη δική του ασφάλεια, όσο και για την ασφάλεια των υπόλοιπων χρηστών.
Το κόστος δημοσίευσης μιας αγγελίας προκύπτει από τον υπολογισμό της δημοτικότητας του προϊόντος προς πώληση μέσω ειδικού αλγόριθμου. Για τα προϊόντα χαμηλής δημοτικότητας η δημοσίευση είναι δωρεάν, ενώ για προϊόντα μέτριας/υψηλής δημοτικότητας η χρέωση διαμορφώνεται κλιμακωτά από ένα έως τέσσερα ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) αναλόγως με τη δημοτικότητα. Τέλος, οι αγγελίες χρηστών έχουν μέγιστη διάρκεια εμφάνισης τις 14 ημέρες, ανεξάρτητα από το εάν θα πωληθεί ή όχι το προϊόν και κάθε χρήστης μπορεί να έχει ταυτόχρονα πέντε δημοσιευμένες αγγελίες σε διαφορετικά προϊόντα.
Οι Αγγελίες Χρηστών επεκτείνουν τις υπηρεσίες του skroutz-gr για τα εγγεγραμμένη μέλη της κοινότητας, παρέχοντας σε όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας περισσότερες έξυπνες επιλογές για τη σύγκριση τιμών και την έρευνά τους, προτού αγοράσουν online!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top