Menu



ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ Επεισόδιο 8
Η Κατερίνα θα μάθει από τη Βιολέτα για το φιλί της με τον Πέτρο και θα τρέξει να ζητήσει εξηγήσεις απειλώντας τον ότι θα τα πει όλα στο Χριστόφορο.Ο Πέτρος θα απολογηθεί στο Χριστόφορο, ο οποίος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός. Παράλληλα ο Άγγελος μαθαίνει ότι έρχονται οι γονείς του από το χωριό, οι οποίοι δεν ξέρουν πως είναι gay και πανικοβάλλεται. Μετά από μια κουβέντα με το Μηνά αποφασίζει να παρουσιάσει τη Δανάη ως κοπέλα του, εκείνη όμως δε θέλει ούτε να ακούσει. Ο Αντώνης έχει δεύτερες σκέψεις για το αν θα επιστρέψει στο σπίτι της μαμάς του αλλά ο Ευτύχης – που ολοένα έρχεται και πιο κοντά με την Ιουλία – τον πείθει να μην το κάνει. Η Βιολέτα βρίσκει μήνυμα στο κινητό του Χριστόφορου από τη Σόνια και τρελαίνεται. Η Μάρθα καλεί τον Γρηγόρη στο σπίτι να γνωρίσει τα παιδιά και βρίσκεται αντιμέτωπη με την Μυρσίνη που δεν τον θέλει εκεί. Ο Πέτρος κι η Δανάη καταλήγουν αγκαλιά να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ Επεισόδιο 9
Ο Ευτύχης –μετά από μήνυμα της Μυρσίνης – έρχεται στο δείπνο της Μάρθας με το Γρηγόρη και τα παιδιά και προσπαθεί να πείσει το Γρηγόρη να επενδύσει στο «Κούμπα Λίμπρε».Ο Χριστόφορος αναγκάζεται να πει ψέματα στη Βιολέτα ότι η Σόνια είναι ξαδέρφη του. Εκείνη δεν το πιστεύει, τηλεφωνεί στον αριθμό, μαθαίνει ότι η Σόνια είναι ασθενής στο νοσοκομείο και πηγαίνει να την επισκεφθεί. Η Κατερίνα λέει ψέματα στον Πέτρο ότι θα φύγει για λίγο στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να του φορτώσει τα παιδιά και να του χαλάσει τα σχέδια. Οι γονείς του Άγγελου καταφθάνουν κι εκείνος παρουσιάζει τη Δανάη για κοπέλα του αιφνιδιάζοντάς την. Οι γονείς πανευτυχείς σχεδιάζουν το γάμο. Η Δανάη έξαλλη. Η Ιουλία αποφασίζει να επενδύσει στα σχέδια του Ευτύχη, επειδή φοβάται ότι οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι θα φτάσουν στ' αυτιά του Αντώνη της. Η Τζίνα φωτογραφίζει την Ιουλία παρέα με τον Ευτύχη και στέλνει τις φωτογραφίες στον Πάνο. Τις βλέπει όμως και η Μάρθα.
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ Επεισόδιο 10
Η Ιουλία λέει στον Αντώνη για τη χρηματοδότηση στον Ευτύχη κι εκείνος ζητά να μάθει περισσότερα γι' αυτό το «Κούμπα Λίμπρε», ενώ την ίδια στιγμή η Μάρθα επισκέπτεται ανήσυχη την Ιουλία στο γραφείο της για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.Η Δανάη, μετά από έναν τσακωμό με τους γονείς του Άγγελου, φεύγει από το σπίτι και ο μόνος τρόπος για να γυρίσει είναι να πει ο Άγγελος την αλήθεια. Η Βιολέτα – με τη βοήθεια της Κατερίνας – μαθαίνει πως η «ξαδέρφη» του Χριστόφορου δεν είναι άλλη απ' τη Σόνια Φωκά, τη γυναίκα του διευθυντή της κλινικής στον οποίο αποφασίζει να στείλει ανώνυμα σημειώματα για να τρομάξει τον Χριστόφορο, ο οποίος ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά και καταρρακώνεται. Η Κατερίνα – απογοητευμένη που κανείς δεν τη σταματά – φεύγει δήθεν για Θεσσαλονίκη. Στη πραγματικότητα όμως ζητά καταφύγιο στο σπίτι της Βιολέτας.
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ επεισόδιο 11
Ο Λούης και η Λυδία έχουν μια τυχαία συνάντησή που έχει άρωμα παραμυθιού, καθώς η Λυδία βλέπει στο πρόσωπο του Λούη τον σούπερμαν που της έσωσε τη ζωή, ενώ εκείνος τη μοναδική γυναίκα που τον βλέπει σαν σούπερ ήρωα!Τη Βερόνικα τη στοιχειώνει η σκέψη της πρώην του Αιμίλιου και είναι αποφασισμένη να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα. Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται όταν καταλαβαίνει ότι ο Αιμίλιος ψάχνει το μενταγιόν. Ανδρονίκη και Λούης βάζουν στοίχημα να αλλάξουν ρόλους για μια μέρα.Ο Νικήτας και η Βούλα αναθερμαίνουν τη σχέση τους με μια βόλτα στο αγαπημένο τους κουτούκι. Εκεί θα συναντήσουν τη Λυδία. Η Βερόνικα προσεγγίζει ένα φίλο του Αιμίλιου και του ζητάει να μάθει τα πάντα για την πρώην του και βρίσκεται μια ανάσα από το ν' ανακαλύψει ότι η φίλη της Ανδρονίκη, είναι η μυστηριώδης πρώην.
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ επεισόδιο 12
Η Βερόνικα μαθαίνει όλη την αλήθεια για την πρώην ή μάλλον έτσι νομίζει, αφού στην πραγματικότητα ο φίλος του Αιμίλιου της λέει ψέματα ότι έχει πεθάνει. Ο Μάξιμος διώχνει την Ελισάβετ από το σπίτι. Ο Αιμίλιος ζητάει από την Ανδρονίκη να βρεθούν για να της δώσει πίσω το μενταγιόν, πιστεύοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία πράξη του δράματος. Αιμίλιος και Ανδρονίκη βρίσκονται και το πάθος ξυπνάει. Η Βούλα ζητάει εξηγήσεις από τη Λυδία για το τσιφτετέλι που χόρευε στο κουτούκι και αναρωτιέται αν έχει ερωτευτεί τον Νικήτα. Ο Λούης προτείνει στη Βούλα να πάνε σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής, η Βούλα όμως του λέει ότι θέλει να προσπαθήσει για το γάμο της, τώρα που ο Νικήτας θέλει να κάνει και παιδί. Ο Αιμίλιος κάνει πρόταση γάμου στη Βερόνικα, ενώ η Ανδρονίκη νιώθει τύψεις και ζητάει από τη Βερόνικα να βρεθούν για να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top