Menu



MPROUSKO EPISODIO 560-561-562-563-564-565 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BRUSKO VIDEO
Μπρούσκο Επεισόδιο 560 (173 γ κύκλος), Δευτέρα 30/5/16
Ο Αχιλλέας εξακολουθεί ν' αντιδρά σ' ό,τι σχετίζεται με τον Σήφη. Παράλληλα, με τη μεσολάβηση του Ματθαίου, ο Χρήστος δίνει μία ακόμα ευκαιρία στην Αλίκη να συνετιστεί για να μη διαλύσουν το γάμο τους. Η Χρυσάνθη ανησυχεί μετά το ύποπτο τηλεφώνημα που άκουσε να κάνει ο Πάτροκλος κι ο Διαμαντής επηρεασμένος από κείνη, αποφασίζει να παρακολουθήσει το τηλέφωνό του γιου του. Η σύσκεψη Ματθαίων-Γιαννακάκηδων, ξεκινάει στο σπίτι του Σήφη, με την αιώνια κόντρα του τελευταίου με τον Αχιλλέα, ενώ η αγάπη που υποβόσκει σε Ματθαίο κι Αναστασία, βγαίνει προς τα έξω με μορφή επιθετικότητας. Η Δάφνη σκασμένη με τη καινούργια σχέση που 'χει ξεκινήσει ο Μάρκος και θέλοντας να τον κάνει να ζηλέψει, πείθει τον Μύρο να παραστήσει το.. νέο της αμόρε. Όταν Σήφης-Όλγα και Άλκηστις-Αλκιβιάδη, συναντιούνται τυχαία, η Όλγα διαπιστώνει την αμοιβαία έλξη μεταξύ Σήφη κι Άλκηστης. Στο μεταξύ, η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, κοιμούνται στης Βασιλικής, ανυποψίαστοι ότι στο διπλανό δωμάτιο το μωρό τους κινδυνεύει απ' τον Ροκάκη!

Μπρούσκο Επεισόδιο 561 (174 γ κύκλος), Τρίτη 31/5/16
Οι Ματθαίοι βρίσκονται στα Χανιά προκειμένου να συζητήσουν με τον Σήφη και την Αναστασία για τη συνεργασία με τους Ιταλούς, ενώ ο Διαμαντής είναι έξαλλος που τον έχουν αφήσει απ΄ έξω και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Άλκηστη βλέπει τον Σήφη με την Όλγα στην ταβέρνα και πιστεύει ότι τα έχουν ξαναφτιάξει. Η Δάφνη στήνεται με τον Μύρο έξω από το σπίτι του Παύλου, προκειμένου να τη δει ο Μάρκος και να ζηλέψει. Η Χρυσάνθη συναντιέται με τον Νεκτάριο και τον πείθει να φάνε όλοι μαζί, ενώ στο μεταξύ ο Πάτροκλος πιέζεται όλο και πιο πολύ από τον μυστηριώδη άντρα προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα που έχει δανειστεί. Η Βασιλική, παραμερίζει τον εγωισμό της και παρακαλάει τον Μηνά να είναι ξανά μαζί και να αποκτήσουν παιδί. Μια έκρηξη του Αχιλλέα απέναντι στον Σήφη, πάλι με επίκεντρο τη Μελίνα, τινάζει τη δουλειά της Ιταλίας στον αέρα.
Μπρούσκο Επεισόδιο 562 (175 γ κύκλος), Τετάρτη 1/6/16
Ο Αχιλλέας, έχοντας βγει εκτός ελέγχου με το Σήφη, αγνοεί τις παρακλήσεις της Μελίνας και των αδελφών του κι επιστρέφει στη Κύπρο. Ο Μηνάς λυγίζει στο άκουσμα ότι η Βασιλική προτίθεται να του χαρίσει τον πολυπόθητο απόγονο κι έτσι το ζευγάρι σμίγει, ανατρέποντας τ' αρρωστημένα σχέδια του Ροκάκη. Ο Παύλος, κατηγορεί ευθέως το Ματθαίο, ότι στόχευε ν' «αρπάξει» τη περιουσία της Αναστασίας. Παράλληλα ο Σήφης διαπιστώνει με χαρά, ότι η Άλκηστις έχει ζηλέψει την Όλγα. Η άρνηση της Αναστασίας ν' αποκαλύψει στο Διαμαντή, τα επαγγελματικά σχέδια της οινοποιίας «Γιαννακάκη», προκαλεί την οργή του. Το κόλπο της Δάφνης, να πλασάρει τον Μύρο ως νέα της σχέση για να κάνει τον Μάρκο να ζηλέψει, στέφεται μ' επιτυχία. Με αφορμή το τραπέζι που κάνει η Χρυσάνθη στον Νεκτάριο, τα δύο αδέλφια έρχονται και πάλι κοντά, ενώ συγχρόνως ο Πάτροκλος καταφέρνει να ψαρέψει την Χρυσάνθη και να μάθει για τη νέα συνεργασία που ετοιμάζει ο συνεταιρισμός Ματθαίων-Γιαννακάκηδων, με το Σέρτζιο Σπαλέτι. Στο μεταξύ, η Μελίνα, προκειμένου ν' αποτρέψει την αρνητική στάση του Αχιλλέα, τον βάζει μπροστά σ' ένα μεγάλο δίλημμα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 563 (176 γ κύκλος), Πέμπτη 2/6/16
Εξαγριωμένος με τον Σήφη, και παρά τις πιέσεις που δέχεται από τ' αδέλφια του κι απ' τη Μελίνα, ο Αχιλλέας δείχνει αποφασισμένος να τινάξει τη δουλειά με τους Ιταλούς στον αέρα. Ο Πάτροκλος, σε πανικό, θα ζητήσει χρήματα απ' τη Χρυσάνθη, προκειμένου να πληρώσει τη δόση στον τοκογλύφο. Τα νέα για τον Μηνά είναι δυσάρεστα, εφόσον οι απαντήσεις απ' το σπερμοδιάγραμμα είναι απογοητευτικές. Ο Μάρκος πείθει τον Παύλου και παρακολουθούν τη Δάφνη με τη Βασιλική, οι οποίες.. παρακολουθούν τον Μύρο, θέλοντας να μάθουν πού μένει. Η κατάληξη τους αφήνει όλους εμβρόντητους και καινούργια ερωτηματικά γεννιούνται γύρω απ' τη ζωή του ευαίσθητου «ιππέα». Ο Σήφης προβληματίζεται με τις ανασφάλειες της Στεφανίας κι η Γεσθημανή αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα. Παράλληλα, ο Αλκιβιάδης, ζητάει εκ νέου συνάντηση με τον Σήφη χωρίς να του αποκαλύψει τον λόγο. Στο μεταξύ, προσπαθώντας να καταφέρει τον Αχιλλέα να οπισθοχωρήσει, η Μελίνα παίζει το τελευταίο της χαρτί.. μόνο που θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη…!!!

Μπρούσκο Επεισόδιο 564 (177 γ κύκλος), Παρασκευή 3/6/16
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα έχουν πεισμώσει και αρνούνται να υποχωρήσουν από εγωισμό… ενώ Ματθαίος, Νεκτάριος και Δήμητρα προσπαθούν να τους τα ξαναφτιάξουν. Όταν ο Αχιλλέας αποφασίσει να υποχωρήσει τουλάχιστον στο θέμα της δουλειάς με τους Ιταλούς, οι Ματθαίοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως με την αντίδραση του Σήφη. Ο Πάτροκλος προκειμένου να πάρει παράταση για το χρέος του από το μυστηριώδη άντρα, του «πουλάει» πληροφορίες που αφορούν τα επαγγελματικά Ματθαίων και Γιαννακάκηδων. Η Βασιλική χωρίς να ξέρει το μυστικό που κρύβει ο Μηνάς, περνάει ευχάριστες στιγμές μαζί του και χαίρεται με την απόφαση να κάνει μωρό, ενώ στο μεταξύ ο Ροκάκης, τρελαμένος από τις εμμονές του, παρακολουθεί όλες τις κινήσεις τους. Ο Μάρκος «πιάνει» τη Δάφνη και τον Μύρο σε στιγμιότυπο που ο ίδιος θεωρεί επιλήψιμο και έρχονται σε σύγκρουση. Η Μαρίνα, έχοντας ακούσει τον Νεκτάριο να μιλάει στο τηλέφωνο με την Αλεξάνδρα, το σκάει από το σπίτι…

Δημοσίευση σχολίου

 
Top