Menu



Μπρούσκο 524-525-526-527-528 MPROUSKO EPISODIA 524-525-526-527-528 BROUSKO

Μπρούσκο Επεισόδιο 524 MPROUSKO EPISODIA
Οι Ματθαίοι αποφασίζουν να κατέβουν στην Κρήτη, προκειμένου να παραβρεθούν στο γλέντι που οργανώνει ο Διαμαντής για τους Ολλανδούς συνεργάτες τους, ενώ μαζί τους πηγαίνουν και ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, για να μη δώσουν δικαιώματα για κουτσομπολιά. Στο μεταξύ, η εξαφάνιση της Βασιλικής προβληματίζει τους πάντες και ιδιαίτερα τον Μηνά, που δεν ξέρει πια τι να πιστέψει. Ο Μάρκος δίνει στη Δάφνη τελεσίγραφο για τον χωρισμό τους και αυτή αντιδρά με τον συνηθισμένο της τρόπο και αποφασίζει να συνοδέψει τον Διαμαντή στο γλέντι που κάνει για τους Ολλανδούς συνεργάτες. Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα θα δημιουργηθεί τόσο εκ μέρους του Ματθαίου, όσο και του Σήφη, όταν ο Νικηφόρος θα έρθει προσκεκλημένος της Αναστασίας στο γλέντι και θα καθίσει δίπλα της, προκαλώντας αντιδράσεις.

Μπρούσκο Επεισόδιο 525 MPROUSKO EPISODIA
Ο Διαμαντής κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Σήφη να μην καταθέσει εναντίον του στο επικείμενο δικαστήριο. Η παρουσία του Νικηφόρου στο πλευρό της Αναστασίας, ενοχλεί πολλούς. Ο Σήφης λογομαχεί με την αδελφή του και τον Διαμαντή κι αποχωρεί απ' το γλέντι, ενώ λίγο αργότερα ο Ματθαίος, φανερά ενοχλημένος, εκφράζει στην Αναστασία τη δυσαρέσκειά του για τη «φιλία» της με τον Νικηφόρο. Στο μεταξύ Μελίνα, Δήμητρα και Νεκτάριος, καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα ξαναβρούν ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο. Τον Μηνά τον ζώνουν τα φίδια, όταν βρίσκει τυχαία μια σχισμένη τσάντα της Βασιλικής, στο δασάκι κοντά στο σπίτι τους. Η απόφαση της Δάφνης να παραστεί στη δίκη του Διαμαντή, ως μάρτυρας υπεράσπισης, εξαγριώνει τον Μάρκο. Την ίδια στιγμή, ο Πάτροκλος πανικόβλητος προβαίνει σε ομολογίες, σοκάροντας την Χρυσάνθη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 526 MPROUSKO EPISODIA
Η δολοφονία της Αγλαΐας, αναστατώνει όσους γνώριζαν τις κρυφές συναντήσεις της με το Μανωλιό, ενώ παράλληλα η Μελίνα, χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια της, ακούγοντας τις αποφάσεις του Αχιλλέα για το μέλλον τους. Η Μελίνα αρνείται να ταξιδέψει στο Λονδίνο με τον Αχιλλέα, και φέρνει ως επιχείρημα την εγκυμοσύνη της. Ο Αχιλλέας από την άλλη είναι ανένδοτος, αφού θεωρεί πως δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να τον κρατάει στην Κύπρο.. Ο Μανωλιός είναι έντρομος με την δολοφονία της Αγλαΐας αφού φοβάται ότι τώρα η αστυνομία θα τον εμπλέξει και αναπόφευκτα η Κωνσταντίνα θα μάθει για τη σχέση τους.. Ο Πάτροκλος ομολογεί με πάσα λεπτομέρεια στην Χρυσάνθη, πως οργάνωσε με τον Διαμαντή την απαγωγή της Μελίνας πριν δύο χρόνια και μαζί πηγαίνουν να τον συναντήσουν.Ο Σήφης συγκρούεται με την Αναστασία όταν του ανακοινώνει ότι θα υπερασπιστεί τον Διαμαντή στο δικαστήριο, αφού η ίδια έχει πειστεί για την αθωότητά του. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος, εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τη δίκη του Διαμαντή και συμπαραστέκεται στην Αναστασία, με σκοπό να έρθουν ακόμα πιο κοντά…

Μπρούσκο Επεισόδιο 527 MPROUSKO EPISODIA
Η Δάφνη και ο Μάρκος τσακώνονται για άλλη μια φορά, όταν εκείνη του μεταφέρει με τρόπο ότι ο επόμενος άντρας που θα μπει στη ζωή της θα είναι και πάλι ο Διαμαντής.Ο Αχιλλέας με δυσκολία πείθει τη Μελίνα να φύγουν για το Λονδίνο για να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή εκεί. Παράλληλα στο Λονδίνο πηγαίνει και ο Ματθαίος για να συναντήσει τον μικρό Δημήτρη, αλλά και ο Νεκτάριος ο οποίος πιστεύει ότι θα καταφέρει να συμβιβάσει τα αδέρφια του. Η Χρυσάνθη, αναγκάζει τον Διαμαντή να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί της για το καλό του Πάτροκλου, αλλά ο Διαμαντής δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Το δικαστήριό του στο Ηράκλειο ξεκινάει και το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως η Αναστασία θα καταθέσει υπέρ του και ο Σήφης εναντίον του. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί πολλούς τριγμούς στην οικογένεια και κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη, αυτής της υπόθεσης που τους έχει χωρίσει σε δυο στρατόπεδα. Ενώ η Δάφνη και ο Μάρκος φαίνεται να χωρίζουν οριστικά, η Δάφνη σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στον Διαμαντή. Κι ενώ ο Μανωλιός, άθελά του έχει μπλεχτεί στην υπόθεση της δολοφονίας της Αγλαΐας, ο αστυνόμος ανακοινώνει στον Μηνά, ανησυχητικά νέα για τη Βασιλική.

Μπρούσκο Επεισόδιο 528 MPROUSKO EPISODIA
Ο Διαμαντής κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Σήφη να μην καταθέσει εναντίον του στη δίκη. Παρά την στήριξη της Χρυσάνθης, ο Πάτροκλος εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένος, γνωρίζοντας καλά πως μια πιθανή καταδίκη του Διαμαντή, θα σημάνει και το δικό του τέλος. Απ' την αντίπαλη πλευρά, ο Παύλος κι ο Μάρκος, αγωνιούν για το τι θ' αποφανθεί η δικαιοσύνη. Στο Λονδίνο, ο Ματθαίος, αλλά κι ο Αχιλλέας, τα βάζουν με τον Νεκτάριο και τη Μελίνα αντίστοιχα για την πλεκτάνη που έστησαν, προκειμένου να τους αναγκάσουν να συμφιλιωθούν. Παράλληλα στη Κύπρο, η Ελευθερία πιέζει τη Δήμητρα να της βρει επειγόντως γαμπρό, ενώ η Αλίκη σίγουρη ότι ο Χρήστος είναι μαφιόζος, το σκάει απ' το νησί φοβισμένη. Μαθαίνοντας τις τελευταίες έρευνες της αστυνομίας και βγάζοντας το συμπέρασμα ότι η Βασιλική δεν ζει πια, η Μελίνα λιποθυμάει στα χέρια του Αχιλλέα, ο δε Μηνάς κατηγορεί ως ένοχο τον Μανούσο Ροκάκη και του επιτίθεται. Στο μεταξύ, ο Σήφης περιμένει με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη του Διαμαντή…

Μπρούσκο Νέα επεισόδια 529-530-531-532-533

Δημοσίευση σχολίου

 
Top