MenuMprousko epeisodia 509-510-511-512-513 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 509-510-511-512-513
Μπρούσκο Επεισόδιο 509 Mprousko
Ο Σήφης ζητά από την Αναστασία να έρχεται εκείνη πλέον σε επαφή με την Όλγα στη δουλειά, ενώ συγκρούονται για άλλη μια φορά για την Άλκηστη και παρά τις προειδοποιήσεις του Παύλου ο Σήφης επιμένει να θέλει να πλησιάσει αυτή τη γυναίκα. Ο δολοφόνος εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται και η στιγμή για να βγάλει από τη μέση αυτούς που τον αναγνώρισαν ήρθε. Η Αλίκη δεν φαίνεται να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι θα ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο και παρά την κατανόηση που δείχνει φαίνεται ότι η υπομονή του Χρήστου εξαντλείται. Η Λουκία μοιάζει επηρεασμένη από την συμπεριφορά και την επιμονή του Νικηφόρου και εκείνος την προσεγγίζει όλο πάθος. Σε υστερία βρίσκεται και η Αλεξάνδρα που χωρίς δισταγμό αγκαλιάζει τον Νεκτάριο στο κτήμα και τους βλέπει ο Μάνθος. Η Ελευθερία καταλήγει σε συμφωνία με του Ματθαίους, και πλέον φαίνεται ότι μια καινούργια συνεργασία ξεκινά, με μόνο πρόβλημα το γεγονός ότι φλερτάρει τον Αχιλλέα, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Απροετοίμαστη έρχεται και η Δάφνη, όταν η Γεσθημανή εισβάλλει δυναμικά στο σπίτι της…

Μπρούσκο Επεισόδιο 510 Mprousko
Η Μελίνα με τον Αχιλλέα πηγαίνουν να κάνουν τον υπέρηχο για να μάθουν το φύλο του μωρού τους, αλλά εκεί τους περιμένει μια εξέλιξη που δεν θα μπορούσαν να φανταστούν. Η Βασιλική αναρρώνει από τον τραυματισμό της, αλλά εξακολουθεί να ζει με τον τρόμο του άντρα που την καταδιώκει. Ο Διαμαντής διώχνει με τον από το σπίτι του την Χρυσάνθη και τον Πάτροκλο, τον οποίο αρνείται να δεχτεί κοντά του και τον οδηγεί στην απελπισία. Ο Σήφης περιμένει την Άλκηστη προκειμένου να της κάνει το τραπέζι, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη που θα τον απογοητεύσει. Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Βασιλική βγαίνει για πρώτη μέρα από το σπίτι της και επισκέπτεται το καφενείο της Κωνσταντίνας, όπου για πρώτη φορά θα αντικρίσει κατά πρόσωπο τον Μανούσο. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάει Κρήτη για να συνεννοηθεί με τον Σήφη τι θα κάνουν με το θέμα του Πάτροκλου. Η απόφαση αυτή προκαλεί μεγάλη αντίδραση από την Μελίνας.

Μπρούσκο Επεισόδιο 511 Mprousko
Ο Σήφης έχει στο μυαλό του συνεχώς την Άλκηστη, από την άλλη, η Όλγα μετά από τις μεγάλες συγκρούσεις μαζί του αποφασίζει να παραιτηθεί από τους Γιαννακάκηδες, ένα γεγονός όμως που θα εκμεταλλευτεί η Άννα. Παρά τα παρακάλια και τις ανησυχίες τις Μελίνας, ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να πάει στην Κρήτη ώστε να παγιδέψει τον Πάτροκλο και να τον ξεμπροστιάσει παρόλο που υπάρχει κίνδυνος. Πρόβλημα δημιουργείται και στην σχέση του Μάρκου και της Δάφνης, όταν η Γεσθημανή διεκδικεί απειλώντας, τη θέση της στο σπίτι τους. Ο Νεκτάριος σοκαρισμένος μετά και την ανακοίνωση της Αλεξάνδρας, της δείχνει με έμμεσο τρόπο ότι δεν συμφωνεί με αυτήν την εγκυμοσύνη, παρόλα αυτά η ίδια είναι έτοιμη να κρατήσει το παιδί. Κουρασμένη και ταλαιπωρημένη με την κατάσταση που βιώνει με τον Ματθαίο, είναι και η Αναστασία, που του ανακοινώνει ότι έχει πλέον καταλάβει ότι με το που βγει το διαζύγιο τους, θα πρέπει να προχωρήσει και να ξαναφτιάξει την ζωή της με κάποιον άλλο. Η Βασιλική πηγαίνει στο καφενείο της Κωνσταντίνας και εκεί συστήνεται για πρώτη φορά με τον Μανούσο Ροκάκη. Οι εφιάλτες από εκείνο το μοιραίο βράδυ, με τη δολοφονία της κοπέλας, επιστρέφουν, και η Βασιλική τον αναγνωρίζει, αλλά εκείνος δεν χάνει ευκαιρία, και πάει για άλλη μια φορά αψηφώντας κάθε κίνδυνο για να την βγάλει από τη μέση…

Μπρούσκο Επεισόδιο 512 Mprousko
Ενώ ο κίνδυνος παραμονεύει έξω απ' το σπίτι της, η Βασιλική, έχει τραβήξει κρυφά με το κινητό της τη φωτογραφία του Μανούσου Ροκάκη, και την δείχνει στη Μελίνα, με την ελπίδα να τον αναγνωρίσει. Η Χρυσάνθη, προσπαθεί ν' απαλύνει τη λύπη του Πάτροκλου, μετά την σκληρή αντιμετώπιση του Διαμαντή. Ο Σήφης και η Όλγα, έχουν χάσει κάθε σημείο επικοινωνίας μεταξύ τους, εξαπολύοντας κατηγορίες ο ένας στον άλλο, ενώ η Αναστασία, απογοητευμένη απ' τον Ματθαίο, δέχεται το διακριτικό φλερτ του Νικηφόρου. Στο μεταξύ μετά την «εισβολή» της Γεσθημανής σπίτι τους και την ανοχή της Δάφνης, ο Μάρκος μαζεύει τα ρούχα του και βρίσκει άσυλο στο σπίτι του Παύλου. Παράλληλα, στην Κύπρο η νοσταλγία για τα αγαπημένα της Χανιά, οδηγεί την Αλίκη στο να διακοσμήσει το σπίτι της κατά τέτοιο τρόπο που θα προκαλέσει τον εκνευρισμό του Χρήστου. Όταν η Μελίνα αντιλαμβάνεται πως ο Αχιλλέας σκοπεύει να πιέσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της, συγκρούεται άσχημα μαζί του. Στο καφενείο της Κωνσταντίνας, επικρατεί αναστάτωση όταν εμφανίζεται η αστυνομία γυρεύοντας τον Μανούσο Ροκάκη. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης καταφέρνει να παρασύρει και να παγιδεύσει τον Πάτροκλο.

Μπρούσκο Επεισόδιο 513 Mprousko
Ο Σήφης με την απειλή του όπλου εξαναγκάζει τον Πάτροκλο να ομολογήσει πως αυτός έκανε την απαγωγή της Μελίνας, γεγονός που προκαλεί την έκρηξη του Διαμαντή. Ο Αχιλλέας κάνει μια προσπάθεια να πείσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της και προκαλεί την αντίδραση της Μελίνας. Παράλληλα, ο Νεκτάριος δεν ξέρει πως θα αντιδράσει η Δήμητρα στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας. Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Μανούσος Ροκάκης παρουσιάζει άλλοθι και αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία, συνεχίζοντας να προκαλεί τρόμο στη Βασιλική, την οποία πια δεν πιστεύει κανείς. Ο Νικηφόρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αναστασία πως είναι αμέτοχος στις εγκληματικές πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν και παράλληλα ενοχοποιεί την Χρυσάνθη. Ο Ματθαίος πάει στην Κρήτη και μια αναπάντεχη αντίδραση της Αναστασίας, θα τον παρασύρει να εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδιο 514, 515, 516, 517

Δημοσίευση σχολίου

 
Top