MenuΜαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδια 43-44-45-46-47 Κύκλος Γ karagul season 3 gr subs mavro triantafyllo


Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 42 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Μετά την κατάθεση της Γκιουλσούμ, ο Ογιούζ βγαίνει από τη φυλακή και μία γιορτή οργανώνεται για την αποφυλάκιση του. Αυτή η γιορτή γίνεται η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά η Ελίφ με τον Ογιούζ, κάτι που γεμίζει χαρά τη Ντενίζ, η οποία και διοργάνωσε τη γιορτή. Ωστόσο, η προσπάθεια για επανασύνδεση δείχνει να γίνεται πολύ δύσκολη όταν η Ναρίν μαθαίνει για αυτή. Ο Κασίμ ανακαλύπτει το μαχαίρι του Σαμπρί και είναι για άλλη μια φορά στην πλάτη της Οζλέμ. Ο Κασίμ, που δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί στην Οζλέμ, επιστρέφει στο ξενοδοχείο του και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τoν Σαμπρί. Οι δυο τους έχουν πάψει πια να προσπαθούν να τα βρουν και τσακώνονται άγρια.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 43 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Παρά το ότι η Οζλέμ έχει απομακρυνθεί από τον αδερφό της, δεν ξέρει τι να κάνει και πηγαινοέρχεται αβοήθητη στο δωμάτιο του Κεντάλ. Η μοίρα για το μέλλον της περιουσίας του Κεντάλ βασίζεται στην απόφαση, που θα πάρει η Οζλέμ… Mε τους εργάτες να έχουν εγκαταλείψει το εργοστάσιο και την παραγωγή να έχει σταματήσει, η Καντριγιέ και οι υπόλοιπες γυναίκες του αρχοντικού με την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά τους βάζουν μπροστά τις μηχανές. Ωστόσο, καμία τους δε γνωρίζει το μέγεθος της πραγματικής κρίσης.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 44 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Μετά τη γιορτή, που διοργάνωσε η Ντενίζ, ο Ογιούζ και η Ελίφ συνεχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τη Ναρίν και την αποκαρδιώνει. Η Ναρίν σκέφτεται πως για ακόμη μία φορά ο άντρας, που αγαπάει, θα καταλήξει με μία άλλη γυναίκα. Καθώς ο Κενάν συνεχίζει να υλοποιεί το σχέδιο εκδίκησης του κατά του Κεντάλ, οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά μετά το ατύχημα. Ο Κεντάλ συνειδητοποιεί πια ότι είναι εγκλωβισμένος στην κόλαση, που του έχει δημιουργήσει ο Κενάν.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 45 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Η οικογένεια Σαμβερντί είναι πια επηρεασμένη από την απουσία του Κεντάλ. Η Καντριγιέ, που δεν μπορεί να δεχτεί την Οζλέμ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές της, δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του εργοστασίου και αναγκάζεται να το κλείσει… Όταν η Ντενίζ μαθαίνει ότι ο Ογιούζ ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση προς την Ναρίν, προκαλεί σεισμό. Επιτίθεται πρώτα στη Ναρίν και μετά στον Μπαράν, χωρίς να σκεφτεί ή να κρύψει τίποτα. Ο Μπαράν, που δε γνώριζε τίποτα, γίνεται έξαλλος. Κατηγορεί με πολύ άσχημα λόγια τη μητέρα του χωρίς να σκέφτεται ενώ στρέφεται και εναντίον της Εμπρού.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 46 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Η Ναρίν αισθάνεται πως δεν αντέχει άλλο και είναι έτοιμη να τα εγκαταλείψει όλα. Η Εμπρού, που βρίσκεται στη μέση του καβγά, προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Δεν τα καταφέρνει όμως καθώς ο Μπαράν επιτίθεται και σε αυτή. Η Αντά και η Μάγια παρακολουθούν σιωπηλές τα όσα συμβαίνουν και προσπαθούν να στηρίξουν τη μητέρα τους. Ένα σημάδι ότι θα ξεσπάσει καταιγίδα ανάμεσα στις αδελφές αρχίζει να φαίνεται… Ο Κεντάλ αναζητά τρόπους για να ξεφύγει από την κόλαση, που βιώνει. Εν τω μεταξύ, ο Κενάν, ψάχνει για ένα στοιχείο, που θα τον βοηθήσει να στριμώξει τον Κεντάλ στη γωνία. Βρίσκει το κατάλληλο πρόσωπο, που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει για να βρεθεί ο Κεντάλ στην πόρτα της φυλακής. Αλλά ο Κεντάλ δεν παραδίνεται έτσι εύκολα.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 47 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Η Οζλέμ με τη βοήθεια ενός δικηγόρου αποκτά τη δικαιοδοσία να υπογράψει και εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους Σαμβερντί. Η Εμπρού είναι η πρώτη, που προσπαθεί να το ανατρέψει, αλλά η Οζλέμ δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει και το φθάνει στα άκρα… Μία μεγάλη αντιπαράθεση ξεσπά στην αυλή και στο τέλος η Οζλέμ κάνει μία τόσο απροσδόκητη κίνηση, που όλες οι ισορροπίες καταρρέουν. Ο Κεντάλ καταφέρνει να ξεφύγει από τον Κενάν, ο οποίος, καθώς δεν περίμενε μία τέτοια κίνηση από εκείνον, τον στριμώχνει ακόμα περισσότερο. Στο μεταξύ, ο Ρεστέμ, που βοήθησε τον Κεντάλ να δραπετεύσει, προσπαθεί να ωφεληθεί ο ίδιος…

Νέα επεισόδια Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδια 48-49-50-51-52 3ος Κύκλος karagul gr subs mavro triantafyllo

Δημοσίευση σχολίου

 
Top