Menu


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 483-484-485-486-487 Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 482 4ος κύκλος Δευτέρα 2/2/2015 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 482 όπου σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Λήδα να ακούει την υπόσχεση από τον Πετρίδη ότι θα την κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο και εκείνη θα του πει ότι θα ήθελε να ζει ο πατέρας της να την καμάρωνε σε αυτήν την σημαντική στιγμή της ζωής της. Η Μάνια η κόρη του Πετρίδη είναι πολύ υποψιασμένη όταν θα δει τον Ευθυμίου, να παρακολουθεί στα κρυφά τον γάμο. Ακόμα βλέπουμε τον Νότη που είναι αναστατωμένος αφού δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος που έχει για την Λήδα και θα βγει εκτός ελέγχου.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 483 4ος κύκλος Τρίτη 3/2/2015 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 483 όπου ο Νότης μαζί με την Λήδα θα αγνοήσουν όποιους κινδύνους υπάρχουν και θα πάνε να κάνουν έρωτα πάνω στον ξενώνα του κτήματος. Όταν ο Πετρίδης θα ψάξει να βρει που είναι η Λήδα θα βρει την μπουτονιέρα από το πέτο του Νότη. Ο Σταύρος θα τσακωθεί για ακόμα μια φορά μαζί με την Μάνια και ο λόγος θα είναι η μανία που έχει εναντίον της Λήδας. Έτσι βλέπουμε τη Μάνια να υπόσχεται στο Σταύρο ότι δεν θα ξανασχοληθεί ποτέ με αυτή τη γυναίκα.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 484 4ος κύκλος Τετάρτη 4/2/2015 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 484 όπου ο Σταύρος βγαίνει έξω μέσα στη νύχτα για να πάει να αγοράσει ένα φάρμακο που ήταν αναγκαίο για το μωρό της Μαρίας και εκεί θα τον δούμε να παθαίνει ένα μπλάκ άουτ και αυτό θα τον οδηγήσει να είναι έξω από ένα νεκροταφείο. Ο Νότης θα στείλει μήνυμα στη Λήδα και θα της πει ότι την περιμένει στο αυτοκίνητό του και βρίσκεται έξω από το σπίτι της.Έτσι οι δύο τους θα καταλήξουν να πάνε και να κάνουν έρωτα. Ο Πετρίδης θα ξυπνήσει και θα καταλάβει ότι η Λήδα λείπει από το κρεβάτι τους. Ακόμα βλέπουμε την Μαρία να ανησυχεί αφού ο Σταύρος λείπει.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 485 4ος κύκλος Πέμπτη 5/2/2015 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 485 όπου ο Νότης θα βγει μέσα στη νύχτα να πάει να ψάξει τον Σταύρο. Η Μαρία με τη σειρά της όμως είναι ανήσυχη και θα κατηγορήσει τη Μάνια ότι φορτώνει την υγεία του Σταύρου συνέχεια με τα προβλήματα που έχει. Ο Νότης τα καταφέρνει και θα βρει τον Σταύρο να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το νεκροταφείο. Τότε βλέπουμε τον Νότη να παίρνει την απόφαση να πάρει το όπλο που έχει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και να πάει να πυροβολήσει τον Σταύρο.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 486 4ος κύκλος Παρασκευή 6/2/2015 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 486 όπου η Μαρία μαζί με τη Μάνια δείχνουν να έχουν ηρεμήσει και μιλάνε μεταξύ τους γεγονός που υποδεικνύει ότι τα έχουν βρει. Η Μαρία θα προτείνει στη Μάνια να πάει να αναλάβει την γκαλερί. Η Λήδα θα εκμυστηρευθεί στον Νότη ότι δεν της φτάνει που έχει μπει στο σπίτι του Πετρίδη αλλά θέλει να βάλει χέρι και στην περιουσία του αλλά ακόμα περισσότερο θα την έκανε ευτυχισμένη το γεγονός εάν κατάφερνε να τον ξεφορτωνόταν και να τον έβαζε από τη μέση.

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 483-484-485-486-487 Κλεμμένα Όνειρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Top