Menu

Μαφιόζικη» εκτέλεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και γάζωσαν με 30 σφαίρες, είχε τραγικό απολογισμό το θάνατο του παίκτη του χάντμπολ Βασίλη Σινούρη και του Κωνσταντίνου Φράγκου, που τελικά κατέληξε, πριν από λίγο, ενώ νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, καθώς έφερε τραύματα στο λαιμό και το στήθος. και τον τραυματισμό ενός ακόμα ανθρώπου.Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Σινούρης δεν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κάποιο αδίκημα. Πιθανολογείται μήπως ο εκτελεστής στο πρόσωπό του άτυχου νέου αναγνώρισε άλλο άτομο για το οποίο είχε λάβει εντολή εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου. Και αυτό γιατί ο 35χρονος στεκόταν με την πλάτη στο δρόμο, εν αντιθέσει με τον 32χρονο τραυματία που ήταν πρόσωπο προς το δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από το κατάστημα που απεικονίζει τη σκηνή του μακελειού! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών ενώ διέρχονται έξω από το κατάστημα και λίγο πριν σκορπίσουν τον τρόμο στην οδό Σαχτούρη.

Κατά τις εκτιμήσεις των ίδιων στελεχών, πρόκειται για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου από έμπειρους όπως όλα δείχνουν δράστες. Αυτή τη στιγμή αναζητείται το δίκυκλο διαφυγής των εκτελεστών. Πιθανολογείται, χωρίς να είναι ξεκαθαρισμένο, ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν και δεύτερο μέσο διαφυγής, είτε ΙΧ είτε δίκυκλο, για να απομακρυνθούν από το σημείο του μακελειού.

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το μακελειό στην οδό Σαχτούρη:

"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο ημεδαπών.

Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά τραύματα.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9 mm . Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών".

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Παίκτης του χάντμπολ ήταν ο Βασίλης Σινούρης που εκτελέστηκε μαφιόζικα ξημερώματα Τετάρτης έξω από το κλάμπ της Σαχτούρη. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα άρτια σχεδιασμένο κτύπημα: Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκτελεστής αφού «άδειασε» το αυτόματο που κατείχε πυροβολώντας αδιακρίτως στην περιοχή, στη συνέχεια έβγαλε και πιστόλι και συνέχισε να σπέρνει τον τρόμο. «Ήθελε οπωσδήποτε νεκρό με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και το αίμα αθώου» αναφέρει αξιωματικός με εμπειρία στην δίωξη του κοινού εγκλήματος.

Ποιοι ήταν οι δύο νέοι που έχασαν την ζωή τους από την επίθεση

Παίκτης στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπόρ ήταν ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης. Επίσης παίκτης στην ίδια ομάδα είναι και ο δίδυμος αδερφός του Αλέξανδρος.

Και τα δύο αδέλφια ήταν λάτρεις του αθλητισμού και εκτός από το χάντμπολ είχαν ασχοληθεί και με την πυγμαχία.

Όλοι όσοι τους γνώρισαν κάνουν λόγο για δύο ιδιαίτερα αγαπητούς αθλητές που ουδέποτε είχαν απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας.

Γι' αυτό το λόγο η αθλητική οικογένεια της Πάτρας είναι συγκλονισμένη για το θάνατο του Βασίλη Σινούρη, που έτυχε να περάσει από το κλαμπ.

Σύμφωνα με πληροφοριες ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, καθώς και ο δίδυμος αδερφός του Αλέξανδρος, και οι δύο αθλητές της χειροσφαίρισης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητά παιδιά και δεν είχαν απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας.

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο προκάλεσε και ο δεύτερος θάνατος του 32χρονου Κωνσταντίνου Φράγκου, αθλητή της πυγμαχίας.

Ο Κωνσταντίνος Φράγκος επρόκειτο να κατέλθει σε αγώνες πυγμαχίας Β κατηγορίας το Σεπτέμβριο. Ο θανών όπως και ο αδερφός του Αλέξης, που θα συμμετείχε αύριο στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας, αγωνίζονταν στην ομάδα της "Πυγμής".

Τα δύο αδέρφια είχαν αθλητική παράδοση εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ασχολούνταν συστηματικά με την πυγμαχία και είχαν διακριθεί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top