Menu

Ποιά είναι  η μικρή με τα afro μαλλιά, το διαπεραστικό βλέμμα και το συνδυαστικό της όνομα που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προσπαθούν να το προφέρουν; Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά γι αυτήν, παρά μόνο πως πρόκειται για ένα παιδί που ξεχωρίζει με την ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και την τόλμη της.

Κάπως έτσι ξεχώρισε και ανάμεσα στις 3.000 άλλες μικρές και όπως λένε οι υπεύθυνοι του casting τους εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή με τον αυτοέλεγχο και τις ευαισθησίες της. Όσο για τον έκπληκτο σκηνοθέτη Ζυγό Benh Zeitlin, δήλωσε ότι μόλις είδε τη μικρή Wallis κατάλαβε αμέσως ότι βρήκε αυτό που έψαχνε, αλλάζοντας και το σενάριο της ταινίας, ώστε να μπορέσει να χωρέσει την έντονη προσωπικότητά της.

Έτσι λοιπόν μέσα από τον ρόλο της «Hushpuppy» σε ηλικία 6 ετών, ενσαρκώνοντας ένα ατρόμητο κορίτσι που ο πατέρας της την προετοιμάζει να μπορεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής όταν αυτός πεθάνει, η υπέροχη μικρή γοήτευσε κοινό και κριτικούς και βρέθηκε στην αξιοζήλευτη αυτή θέση.

Ενώ άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί αγωνιούν μετά από χρόνια καριέρας να ακούσουν το όνομά τους στις υποψηφιότητες, η Wallis το διασκεδάζει με την αγνότητα της ηλικίας της, αποκαλώντας τα βραβεία Oscar «Ο Χρυσός κύριος».

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top